A Balatonkenese SC labdarúgó csapata megkezdte a felkészülést a tavaszra.

Nyomtatóbarát változat

A Balatonkenese SC labdarúgó csapata (felnőtt és U19 közösen) megkezdte a felkészülést a tavaszra. Kedden "táblás" edzéssel indult a munka. Az első foglalkozáson 27-en vettek részt.

Zubor Zoltán elnök bemutatta Laki Zoltánt és vázolta a felkészülés menetrendjét és a főbb változásokat. Ismertette a szakmai stáb összetételét, miszerint Laki Zoltán munkáját Kerekes-Bór Ferenc, Sipos Dávid és Gajárszky Miklós fogja segíteni. A stábban minden edzőnek más-más feladata lesz, mindenki szakterületének megfelelő munkát fog végezni.

Laki Zoltán szakmai igazgató az első tréningen vázolta milyen rendszerben fog játszani az U19-es és felnőtt csapat. Röviden ismertette mi a feltétele annak, hogy valaki Balatonkenese SC mezt viselhessen mik a "játék" szabályok, és mik az elvárt viselkedési normák.

Laki Zoltán folytatásként Gondán Dávidot jelölte ki a felnőtt egység csapatkapitánynak, helyettesének Mácsár Tamást nevezte meg. Az U19-es csapatnál a Megyimóri Dániel marad a csk.

A személyi kérdések után indult a szakmai munka.

A második edzésen a korai időpont ellenére hasonló létszám volt. A tréning a Rády József Sportcsarnokban volt, ahol már a labdák is előkerültek. Jó hangulatban, nagy reményekkel, kellő önbizalommal és alázattal készültek a srácok.

A második edzés után Gondán Dávid válaszolt kérdéseinkre:

Mit gondolsz az első két edzés után?

Az első edzésen tisztáztuk a leendő szabályokat, elmondta a Mester amit vár tőlük, és ezt milyen formában szeretné, hogy véghez vigyük.

Az első "táblás" edzés nagyon lelkesítő volt, ezért vártam a második edzést. A második edzésen 21-en voltunk. Már a bemelegítés is érdekes volt, majd az edzés többi része is hozott meglepetéseket. Remélem minden edzés ilyen jó lesz.

Mit éreztél, amikor téged jelölt a mester csapatkapitánynak?

Örülök neki, hogy megelőlegezte ezt a bizalmat felém, jól esett! Remélem nem fog csalódni!

Mit vársz a tavasztól?

Laki Zoltánnak nagyon jó elképzelései vannak, amivel mérkőzéseket lehet nyerni. Felkészült edző érkezett Kenesére. A tavaszhoz pozitívan állok hozzá, remélem egy kisebb csoda történik ebben a csapatban. Az ősszelmindig apró hibák,rosszdöntések miatt ment el a 3 pont... Örülnék, ha mi lennénk a tavasz meglepetés csapata!

Várható ellenfelek a felkészülési időszakban:

Mezőszilas, Balatonszabadi LE.

 

Házi góllövő lista

2016/2017

Felnőtt:

Takács Péter 5

Polgár Gábor 3

Horák Márk 3

Gubicza Richárd 3

Sági Krisztián 2

Sipos Dávid 1

Hegyi Krisztián 1

Szalai Ádám 1

IFI

Rumpler Gábor 4

Takács Richárd 1

 

Veszprém Megyei Kupa

X
Betöltés