A csoda folytatódik...

Nyomtatóbarát változat

A Balatonkenese SC ott folytatta, ahol a múlthéten abbahagyta. Ismét egy esélyesebb csapatot győzött le, hisz a Tapolca szép múlttal rendelkező  klub. A BSC mégis ötöt rúgott vendégként, így a Herend elleni hat gól, biztosan nem a véletlen műve...

Az első félidőben az történt, amit a BSC akart. Átengedte a területet a Tapolcánk, de a Polonkai csapat okosan és hatékonyan kontrázta le a vendéglátókat. A TIAC VSE-t meglepte a Balatonkenese szervezett tudatos játéka. A mérkőzésen eljött a szokásos mélypont... Kaptunk egy elkerülhető gólt. Szerencsére hamar jött a válasz, így egy percig sem forgott veszélyben a BSC győzelem.

Polonkai Csaba:- Szép gólokat lőttünk és nem mellékes, hogy van KENESEI BÖDÉNK (polgár Gábor - aszerk.).

A mérkőzésen sajnos eljött az a bizonyos 70. perc.... Két gólt kaptunk, amitől teljesen megzavarodtunk. A Tapolca nagyon erősen nyomott, de jött "Böde" és Szalai Ádám...

Abban  biztos vagyok, hogy ennek a fiatal és szimpatikus Tapolcának nem sokan fognak ötöt lőni. Remélem, hogy most már hisznek önmagukban és bocsánat, de bennem is a srácok.

Még egy nagyon fontos dolog. A Balatonkenese SC nem 11 játékosból áll, hanem 18 emberből. Bizonyíték erre, hogy az elmúlt bajnokin és most is nagyon jól szálltak be a cserék.

Vajda Béla:Nagyon jól játszottunk ma. Okosan és taktikusan futballoztunk és a legjobbkor rúgtuk a gólokat. Polonkai mester remek taktikát dolgozott ki a mai mérkőzésre. Mindenkinek gratulálok!

TIAC VSE - Balatonkenese SC 2:5 (0:3)
Tapolca, 100 néző
Vezette: Nagy József (Petróczi Imre, Pintér Gábor)

Gól: Horváth Roland (74') és Berki Roland (75') illetve Polgár Gábor (24', 68') Horák Márk (25'), Gubicza Richárd (38'), Szalai Ádám (82')

Sárgalap: Sági (36')

Tapolca:Schmidthoffer - Bardon, Horváth Á, Kulman, Balogh - Zámbó, Hadnagy, Cseh, Veres - Berki, Szabó N.

csere: Szabó B. Hadnagy helyett (46'), Hatala Szabó N helyett (46'), Horváth R. Vers helyett (46')

Balatonkenese: Szente - Farkas, Pintér, Sági, Vető - Horák, Takács P, Bódig, Gubicza - Polgár G, Stein

csere: Szalai Stein helyett (68'), Kiskó Gubicza helyett (82')

Házi góllövő lista

2016/2017

Felnőtt:

Takács Péter 5

Polgár Gábor 3

Horák Márk 3

Gubicza Richárd 3

Sági Krisztián 2

Sipos Dávid 1

Hegyi Krisztián 1

Szalai Ádám 1

IFI

Rumpler Gábor 4

Takács Richárd 1

 

Veszprém Megyei Kupa

X
Betöltés