Egymás tenyerébe csaptak...

Nyomtatóbarát változat

Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy hosszas egyeztetések után Zubor Zoltán elnöknek és Vajda Béla alelnöknek sikerült megegyezni Laki Zoltánnal a közös munkáról.

Laki Zoltán 2016. január 01-től a Balatonkenese Sport Club Labdarúgó Szakosztály szakmai igazgatói posztját fogja betölteni.  A felek megállapodtak, hogy az erről szóló megállapodást 2015. december 16-án tartandó közgyűlésen fogják aláírni.

Az egyeztetések több szálon futottak, hisz köztudott, hogy Laki Zoltán a Balatonfüred FC női egységének edzője. Több szempontnak is megkellett felelnie az érkező szakembernek.

Vajda Béla a BSC Labdarúgó Szakosztály vezetője kérdésünkre elmondta, hogy Laki Zoltán jól felkészült szakember és a futball filozófiája nagyban megegyezik a BSC elvárásaival, valamint a vezetőség által megfogalmazott normákkal és elképzelésekkel.

Vajda Béla, mint mondta Laki Zoltán mind személyében, mind felkészültségében megoldás lehet a BSC céljainak elérésében.

Az új szakmai igazgató a felnőtt és az U19-es csapat munkáját fogja irányítani. Több közös edzés és elméleti foglalkozás is szerepel a tavaszi ütemtervben.

Honlapunk megkereste Zubor Zoltán elnököt  és arról kérdezte mit gondol az új szakemberről?

- Laki Zoltánnal a javaslatomra kezdődtek meg az egyeztetések. Sok  balatonkenesei mérkőzést néztünk meg együtt és számomra napnál is világosabb volt, hogy egy úriemberrel van dolgom, aki szakmailag igen felkészült. Minden tárgyalásra komoly edzéstervekkel, elemzésekkel érkezett. Fontos volt számomra, hogy egy olyan ember kerüljön ebbe a pozícióba, aki pozitív irányba tudja elmozdítani  egyesületünket. Szeretnénk végre hosszútávon gondolkozni és komolyabb célkitűzéseket megvalósítani. Nagyon sok munkánk van ebben a klubban és végre szeretnénk a gyümölcsét is élvezni. Vajda Béla sporttársammal, sokat gondolkodtunk azon, hogy milyen megoldást lehet találni arra, hogy szakmailag, eredményesség szempontjából is előrébb léphessünk. Fontos, hogy már az utánpótlásban is tervszerűen dolgozzunk, de ehhez kell egy megfelelő szakember... MEGTALÁLTUK!

Házi góllövő lista

2016/2017

Felnőtt:

Takács Péter 5

Polgár Gábor 3

Horák Márk 3

Gubicza Richárd 3

Sági Krisztián 2

Sipos Dávid 1

Hegyi Krisztián 1

Szalai Ádám 1

IFI

Rumpler Gábor 4

Takács Richárd 1

 

Veszprém Megyei Kupa

X
Betöltés