Elnöki köszöntő

Nyomtatóbarát változat

Kedves Vendégünk!

 

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt
a 2008. Balatonkenese Sport Club internetes oldalán!

Napjainkban egyre népszerűbbé vált a helyi labdarúgás. A mai modern korral haladva szükségét éreztük annak, hogy a klub   „virtuális arcát” is bemutassuk, minél színesebb és gazdagabb tartalommal fűszerezve.
Honlapunk kettős célt szolgál: egyrészt az egyesület színeiben sportolók számára jól hasznosítható információforrás, másrészt, a balatonkenesei és környékbeli labdarúgást kedvelők friss hírekhez, naprakész, aktuális információkhoz juthatnak.

Egyesületünket egyre szélesebb körben szeretnénk megismertetni és megszerettetni, a Tisztelt Látogató ezúton egy kis betekintést nyerhet a kulisszák mögé is.

Jelenleg a futball klubnál egy teljesen új klubmodell kialakítása folyik, munkatársaimmal együtt új célkitűzéseket fogalmaztunk meg.
Kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk a gyermeklabdarúgás-képzésre, amit mindennél fontosabbnak tartunk. Az utánpótlás szerepe a honi labdarúgásban kulcskérdés. Szeretnénk minél több gyermeket - fiúkat és leányokat egyaránt - a pályára csalni. Hosszú távú célunk, hogy rendszeresen mozogjanak, elsajátítsák a labdarúgás alapjait, valamint rávezessük őket az egészséges életvitelre és a közösségi érzésre.

Elkezdtük egy szerethető, profibb szemléletű felnőtt csapat építését, amivel színvonalasabb futballt és szórakozást kívánunk nyújtani a mérkőzéseinkre kilátogatók számára.

Rendezvényeinket igazi családi programokká szeretnénk fejleszteni, ahonnan mindenki pozitívan és feltöltődve térhet haza.
Arra bíztatom Önt és családját, látogasson el hozzánk minél többször, akár személyesen, akár itt, e virtuális téren keresztül.

Kérem, amennyiben lehetőségei engedik, támogassa egyesületünket, hogy sportolóink a lehető legjobb körülmények között sportolhassanak!


Tiszta szívből remélem, hogy egyesületünk honlapja Mindannyiuk megelégedésére szolgál!
A honlap böngészéséhez jó szórakozást kívánok!

                                                                  Sporttársi üdvözlettel: Zubor Zoltán
                                               a 2008. Balatonkenese Katica Pékség Labdarúgó Club elnöke

Zúgjon a HAJRÁ KENESE!
 

Házi góllövő lista

2016/2017

Felnőtt:

Takács Péter 5

Polgár Gábor 3

Horák Márk 3

Gubicza Richárd 3

Sági Krisztián 2

Sipos Dávid 1

Hegyi Krisztián 1

Szalai Ádám 1

IFI

Rumpler Gábor 4

Takács Richárd 1

 

Veszprém Megyei Kupa

X
Betöltés