Hihetetlen délután, hihetetlen Srácok...

Nyomtatóbarát változat

 Balatonkenese SC - Herendi Porcelán SK 6:1 (3:1) Kitünő nap, remek csapat, hibátlan játékvezetés!

Van csapatunk... Ezt örömteli kimondani! Hihetetlen jó meccset láthatott az aki kilátogatott vasárnap délután a sportpályára. Jól indult a mérkőzés, hiszen mára a 10. percben gólt szerzett a hazai csapat Polgár Gábor révén. Takács Péter lőtt kapura, ami kapufa lett, de a kipattanóra érkezett Gabka.

Sajnos hamar jött a válasz, de volt erő a csapatban és a harminckilencedik percben Sági Krisztián negyven (40!!!) méterről lőtt szabadrúgást, ami bomba gól lett. Nem sűrűn lát ilyet az ember fia...

Ekkor még nem is gondoltuk, hogy Gubicza Richárd fantasztikus, fineszes megoldást választ a baloldalon és "Csikar szögből" nullázta az ellenfelet.

A második félidő is jól kezdődött, hisz sorra vezette a kenesei csapat a szebbnél szebb támadásokat. Jó meccs volt, hisz a Herend sem adta fel játszotta a futballt.  Az újabb hazai gól a 70. percben esett, amikor egy baloldali támadásnál Sági Krisztián a szögletzászló kivételével mindenkit kicselezve szerzett gólt. Ezek után sem lassított a hazai csapat, hiszen Polgár Gábor ha jobban összpontosít vagy Stein Balázs higgadtabb gólokat szerezhettek volna. de jött a csereként beálló Hegyi Krisztián, aki egy kipattanó labdát tessékelt a hálóba. És még mindig nem volt vége, mert a remek napot kifogó Horák Márk állította be a 88. percben a 6:1-es végeredményt.  Takács Péter hihetetlen labdákat adott és igazi vezére volt a csapatnak. Farkas Ádám igazán higgadtan és pontosan játszott a védelem baloldalán. Pintér Ákos ismét igazolta, hogy nagy fogás és a mérkőzés nagy részét sérülten játszva hiba nélkül hozta le a derbit a védelem tengelyében játszva.  Bódig Péter  az ifiből fellépve igazán hasznos és érett játékot mutatva sokat tett munkájával a győzelemért. Kiskó Ádám kezdőként 45 percet kapott, amit meg is hálált, hisz rengeteg labdát szerzett. Pacsuta Norbinak lesz még jobb meccse, ezt mindenki tudja. Vető György csereként beállva, sokat futva hasznos tagja volt a győztes csapatnak. Szente Józsefnek volt dolga bőven, de férfiasan állta a sarat.

http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=1144458

Képen: Sági Krisztián

Stokes

Házi góllövő lista

2016/2017

Felnőtt:

Takács Péter 5

Polgár Gábor 3

Horák Márk 3

Gubicza Richárd 3

Sági Krisztián 2

Sipos Dávid 1

Hegyi Krisztián 1

Szalai Ádám 1

IFI

Rumpler Gábor 4

Takács Richárd 1

 

Veszprém Megyei Kupa

X
Betöltés