Kisláng SE - Balatonkenese SC 2:2

Nyomtatóbarát változat

A hétvégén lejátszotta második (talán a felkészülés alatti legnehezebb -a szerk.) felkészülési mérkőzését a Balatonkenese SC. Az ellenfél a Fejér Megyei I. osztályból visszalépett, jelenleg a Megye II. osztályú Kisláng csapata volt.

A Kisláng SE a csoportjában 36 ponttal 3. helyen áll,15 meccsen- rúgott gól:  50 és kapott gól: 19 gólt

A mérkőzés előtt nem volt könnyű dolga Laki Zoltánnak, mivel a csapatból hiányzott a csapatkapitány Gondán Dávid, de szinte a teljes védelem nem tudott részt venni ezen a fontos felkészülési mérkőzésen. Hiányzott Kovács István, Gorza István, Hegyi Krisztián, Hatos Márk védők, Laki Bálint kapus és az irányító középpályás Laki Zsombor, valamint széleken bevethető Lontai Bendegúz.

A mester a védelmet szinte teljesen az U19-es csapat játékosaiból állította össze.

Pályára léptek: Szente József (kapus), Megyimóri Dániel, Bódig Péter, Völgyi Gergő, Farkas Ádám, Rumpler Gábor, Sipos Dávid, Kuti Gergő, Nagy Gábor, Kiskó Ádám, Vető György, Hajdu Csaba, Polgár Gábor, Mácsár Tamás, Mocher Dávid, Gubicza Richárd, Hatos Patrik.

Kisláng SE - Balatonkenese SC 2:2

Balatoni Vasas pálya, 30 néző

Gól: Mácsár Tamás, Mocher Dávid

 

A mérkőzésen a BSC játékosai nagyon fegyelmezetten minden taktikai utasítást betartva játszottak. A Kisláng SE, sokkal érettebb és korszerűbb futballt játszó csapat benyomását kelette. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a Kisláng közelebb állt a győzelemhez.

A mérkőzésen Mácsár Tamás mesteri szabadrúgásából szerzett gól után az "ifi csapat kapusa" U19-es csatár Mocher Dávid a 89. percben egyenlített.

A hazaiak a 88. percben szerezték harmadik góljukat, amit a játékvezető les miatt érvénytelenített.

A mérkőzés nagyon sportszrű volt és a kevés kilátogató néző iagazán jó mérkőzést láthatott...

Stokes

Házi góllövő lista

2016/2017

Felnőtt:

Takács Péter 5

Polgár Gábor 3

Horák Márk 3

Gubicza Richárd 3

Sági Krisztián 2

Sipos Dávid 1

Hegyi Krisztián 1

Szalai Ádám 1

IFI

Rumpler Gábor 4

Takács Richárd 1

 

Veszprém Megyei Kupa

X
Betöltés