Hírek

warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/keneselc/keneselc.hu/html/sites/all/modules/nodeorder/nodeorder.module on line 358.

Itt a tavasz..

Címkék:

 

Tisztelt Szurkolóink!

 

            Először szeretnénk beszámolni arról, hogy Gajárszky Miklós vezetőedzőnk család okok miatt lemondott. Természetesen Miklós bácsi továbbra is egyesületünknél marad.

A BAJNOKI RAJT ELŐTT

Címkék:

Tisztelt Játékosok és Szurkolók!

A tavaszi szezon kezdete előtt arra szeretném kérni játékosaimat, álljanak meg egy percre és gondolják át, milyen lehetőség kapuja előtt állnak.

Azt gondolom városunk életében nem sok olyan ügy van, amire Balatonkenese vezetése egy emberként bólintott, hogy ez igen is fontos, támogatható és nemes cél,  amit lehet dotálni.

Egymás tenyerébe csaptak...

Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy hosszas egyeztetések után Zubor Zoltán elnöknek és Vajda Béla alelnöknek sikerült megegyezni Laki Zoltánnal a közös munkáról.

Távozik a vezetőedző

Címkék:

 

Értesítjük kedves Szurkolóinkat, hogy a vezetőség döntése értelmében,
május 31-én  elköszönt Szabó Zsolt vezetőedzőtől. A tréner munkáját a vezetőség nagyra értékeli, de az előrelépés érdekében más típusú edzőt szeretne a csapat élére.

 

A Mester tollából

Címkék:

A "Beezüstözték a vasárnapot" című beszámoló írójáról, a szélvészgyors szélsőről nem először derül ki, hogy remekül fogalmaz. Most nehéz helyzetbe hozott, mert abban a cikkben minden benne van, így kerek és egész a történet.

 

EGYÜTTMŰKÖDÉSI KERET-MEGÁLLAPODÁS

Címkék:

2012. szeptember 25.-én együttműködési megállapodást írt aláBollók Gyula aBocskai István Református Általános Iskola igazgatójaés Zubor Zoltán 2008. Balatonkenese Labdarúgó Club elnöke.

 

Az ünnepélyes aláírásra Papkeszin, az iskola különtermében került sor.

 

Házi góllövő lista

2016/2017

Felnőtt:

Takács Péter 5

Polgár Gábor 3

Horák Márk 3

Gubicza Richárd 3

Sági Krisztián 2

Sipos Dávid 1

Hegyi Krisztián 1

Szalai Ádám 1

IFI

Rumpler Gábor 4

Takács Richárd 1

 

Veszprém Megyei Kupa

X
Betöltés