Ősi Petőfi Sport Egyesület - Balatonkenese Sport Club

Nyomtatóbarát változat
Ősi
2014, november 2 - 13:30

Az elmúlt fordulóban a felnőtteknél kimaradtak a helyzetek és a védelem is gyermeteg hibákat követett el. Sajnos a második félidőben elég hitehagyott volt a gárda.

Vasárnap egy nem könnyű ellenfél ellen kell (szinte kötelezően) javítani. Nagy a baj, de együtt igen is kitudunk mászni az egyre mélyülő gödörből.

 

Szabó Zsolt (vezetőedző):- Tisztelt Sporttársak!
Talán furcsán fog hangozni a következő gondolat a mai (Balatonkenese- Pápateszéri SE 1:5 meccs után –a szerk.) mérkőzés után, de azt kell mondjam, bennem a legerősebb érzés a vereség (-ek) ellenére a "csakazértis" megmutatjuk!
Nem adhatjuk fel, mert nem erre "esküdtünk"! Fel kell állnunk, tovább kell mennünk, győznünk kell! Három mérkőzés van hátra, amit meg lehet, meg tudunk, meg KELL nyernünk!!! És biztos vagyok benne, akkor megint úgy fogjátok érezni, jó dolog futballistának lenni. Jó dolog kenesei futballistának lenni. Csütörtökön találkozunk mindannyian edzésen és el hisszük, hogy együtt menni fog. Mert mennie kell, mert ennél többek vagytok!
Várom a csütörtököt, Hajrá Kenese!!!

 

Az ifinél is voltak gondok - sokan hátat fordítottak a csapatnak és sérült játékosok is távolmaradtak, valamint igazoltan távollévők hiánya is nehezítette a csapat dolgát. A javítás az U21-es csapatnak is kötelező! Kezdés 11:30 óra

BUSZ: Városháza, 09:30 óra

HAJRÁ KENESE!

Házi góllövő lista

2016/2017

Felnőtt:

Takács Péter 5

Polgár Gábor 3

Horák Márk 3

Gubicza Richárd 3

Sági Krisztián 2

Sipos Dávid 1

Hegyi Krisztián 1

Szalai Ádám 1

IFI

Rumpler Gábor 4

Takács Richárd 1

 

Veszprém Megyei Kupa

X
Betöltés