Pintér Ákos az egyik reménységünk...

Nyomtatóbarát változat

Pintér Ákos az egyik legjobb igazolása a Balatonkenese Sport Clubnak. Kiváló ember és fiatal kora ellenére példaképe lehet a club játékosainak.

Ákos, szokásos kérdés.... Miért Kenese?

Polonkai Csaba vezetőedző felhívott és megkérdezte nem-e szeretnék Kenesén játszani, átgondoltam majd elmentem edzésre és egyből megtetszett, a csapattársak nagyon kedvesek voltak, megtaláltam velük a közös hangot úgy érzem. A vezetőségtől kaptam egy korrekt ajánlatot és így Balatonkenesei csapat mellett döntöttem.

Az átigazolás előtt tudtál valamit a BSC-ről?

A csapatot szinte egyáltalán nem ismertem, így nyílt lapokkal álltam az új lehetőség előtt.

A szurkolók részéről többen megjegyezték, hogy jól igazolt a csapat és te is nagyon jól játszol, nem is akármilyen poszton.... Mit gondolsz erről?

Három mérkőzésen vagyunk túl, úgy gondolom nem sikerült rosszul a rajt, de tudom van ennél több a csapatban és végig jó játékot tudunk nyújtani a szezonban. Mindehhez szükség van edzésre és az edzésen való jó teljesítményre, mert akkor a hétvégi bajnokikon sem lehet baj. Több poszton is játszottam a csapatba az elmúlt mérkőzéseken középpályáról a hátvédsorba kerültem kényszerhelyzet miatt, de úgy gondolom nem okoztam csalódást egyik pozícióban sem.

Mesélj magadról:

A focit nagyon fiatalon kezdtem még az óvodában majd kb. 7 éves koromban kezdtem el az FC Ajkában focizni, tettem ezt 19 éves koromig. Utána egy évet töltöttem Magyarpolányban és most itt vagyok Balatonkenesén új célokkal, új lehetőségekkel.

Győrben tanulok autószerelőnek, a mostani az utolsó évem.

A családom mindenben támogat amit köszönök nekik, imádom őket.

Mit vársz  a bajnokságtól?

Bajnokságra visszatérve bízom a csapatban és remélem tudunk meglepetést okozni mindenkinek. Úgy gondolom a bajnokság végén a tabella elején lehetünk, ha egész évben fegyelmezetten tudunk edzeni és megmarad a jó csapat összhang.

 

Köszönöm Ákos! Sok sikert és örülünk, hogy itt vagy! Hajrá Kenese!

Stokes

Házi góllövő lista

2016/2017

Felnőtt:

Takács Péter 5

Polgár Gábor 3

Horák Márk 3

Gubicza Richárd 3

Sági Krisztián 2

Sipos Dávid 1

Hegyi Krisztián 1

Szalai Ádám 1

IFI

Rumpler Gábor 4

Takács Richárd 1

 

Veszprém Megyei Kupa

X
Betöltés